VI ÄR PROFFS

MAGNUS CARLSSON

Magnus är en av Sveriges mest erfarna MC-förare av avancerad MC-åkning. Mellan 1992-2005 var han aktiv med stuntuppvisningar i Sverige och övriga Europa. Flera hundra shower varvades med rekordförsök och stunt-tävlingar, TV-inspelningar och filmjobb. Främsta meriten är en fjärde plats i Stunt-VM i Canada.

Under slutet av 90-talet deltog han i Guinness Rekord-TV där han slog rekordet i baklängesåkning på 1/8-mile med stående start med en tid på 7,47 sekunder och en sluthastighet på 175 km/h (vilket står sig än idag).

På senare år arbetar Magnus med filmjobb för professionella Stuntmakers. Göta kanal 3, Kommissarie Späck, Hinsehäxan, Journal 64 och den fransk-svenska filmen Rendez-vous á Kiruna är exempel på filmer han deltagit i. Därtill kommer flertalet TV-serier. Det lustiga är att han ofta får kvinnoroller.... Om det beror på hans smala ben eller späda röst är inget han vill prata om.

Se gärna filmklippet med stuntuppvisning från ett fullsatt Hockenheim i Tyskland.

GUSTAV HAGELBERG

Gustav lärde sig backa innan han körde framåt så att backa med olika typer av fordon är en stor passion i livet. Precisions backa med långtradare eller högfarts backa husvagnar är grenar som prisskåpet är välfyllt med.

Fram till 2010 var Gustav verksam inom musikbranschen med tusentals spelningar i bagaget. Att spela rytmen and blues så att saxofoner blir raka runt om i Europas scener var en spännande tillvaro.

Resa och köra bil på andra ställen i världen är ett stort intresse, favorit momentet är cirkulationskörning i länder med vänstertrafik. Stora delar av världen har fått sig ett besök, men på senare år så föredrar han större båtar som transportmedel mellan kontinenterna.

VI SAMARBETAR MED

OM OSS


Nya Trafikskolan Skövde / Nya MC-Utbildarna i Skövde AB
Organisationsnummer: 556921-2391
Plusgiro: 66 38 33-2
Swish: 123 43 96 487
Växel: 0500-48 59 00
info@trafikutbildarna.nu 


Specifika frågor motorcykel:
info@mc-utbildarna.nu 
Tel: 0706-625 625 (endast sms)